Manon Kuiper (links) met haar medewerksters Helen (midden) en Laura.
Manon Kuiper (links) met haar medewerksters Helen (midden) en Laura. (Foto: ELROY VAN SLOTEN)

Een plaatje na bezoek aan Kapsalon Kuiper

  Zakelijk

ENSCHEDE – Kapsalon Kuiper aan de Beltstraat 78 in Enschede is weer volop in bedrijf. Door omstandigheden is eigenaresse Manon Kuiper er een jaartje tussen uit geweest. Sinds kort staat ze weer met frisse energie in haar kapperszaak. Samen met twee nieuwe collega's Helen en Laura zorgt Manon Kuiper er voor dat het haar van klanten mooi en vakkundig wordt verzorgd. Bovendien biedt Kapsalon Kuiper de nodige extra's.

"Mijn kapsalon bestaat 10 jaar", vertelt Manon Kuiper. "Vaste klanten weten dat we kwaliteit bieden en dat een bezoek aan onze salon ook een gezellig uitje is. Elke klant wordt vriendelijk en persoonlijk benaderd, bij het wassen van de haren zit je in een ontspannende massagestoel en voor kinderen is er een leuke autostoel. Uiteraard krijgen klanten een kopje koffie of thee aangeboden, daarmee zijn we niet uniek."

Gratis plaatje

Dat geldt wel voor Kuipers aanbod van de gratis portretfoto. Ze legt uit: "Iedereen die hier zijn haar laat behandelen, krijgt de mogelijkheid om een gratis portretfoto te laten maken. Daarvoor werken we samen met de naastgelegen fotozaak van mijn vader Charles Kuiper, waar ook mijn vriend Elroy van Sloten werkt. Dat aanbod staat al tien jaar en veel vaste klanten hebben al een hele verzameling aangelegd. Een ander mooi aanbod is dat het knippen van kinderen op maandag en woensdag slechts 11 euro kost."

Facebook

Kijk voor mee info en meer acties op de Facebookpagina van Kapsalon Kuiper en bel voor afspraken met 053-4344337.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden