Bakkerij Beunders heeft een derde vestiging geopend.
Bakkerij Beunders heeft een derde vestiging geopend.

Derde vestiging voor Bakkerij Beunders

  Zakelijk

Bakkerij Beunders, bekend van winkels in winkelcentra Stroinkslanden en 't Ribbelt, heeft er een derde vestiging bij. Winkelcentrum Helmerhoek maakt nu ook kennis met de ambachtelijke producten van deze bakker. Robert Beunders heeft de bakkerij aan de Kevelhamhoek overgenomen.

ENSCHEDE - "Het is allemaal snel gegaan", vertelt Beunders. "De nieuwe naam staat al op de gevel, maar verder is er veel hetzelfde gebleven in de zaak. Het brood zullen de vaste klanten ook wel herkennen, want dat betrok de bakker die hier zat al langer van ons. Nu zijn de vitrines dus ook gevuld met banket uit onze eigen bakkerij. De reacties in de eerste weken na de overname zijn positief."

Beunders voert de slogan 'Uw alledaagse brood vraagt om een niet-alledaagse bakker'. In de bakkerij wordt dat met ambachtelijk vakmanschap waar gemaakt. "Het bakken van brood en banket is een mooi vak. Echt handwerk dat we met trots en passie uitvoeren. Met optimale inzet en vakmanschap bereiken we de beste kwaliteit in onze producten. De winkels zijn ons visitekaartje, het verlengstuk van de bakkerij, ook daar is alles tot in de puntjes verzorgd. Voor de nieuwe vestiging zijn we met plannen voor verdere aanpassingen bezig. Met bijscholing en assistentie zijn de eerste stappen gezet."

De opening wordt binnenkort met speciale aanbiedingen gevierd. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden