De vlag hangt inmiddels al voor het majestueuze pand aan de Marthalaan.
De vlag hangt inmiddels al voor het majestueuze pand aan de Marthalaan.

Juristen Jongbloed verhuizen terug naar oude nest aan Marthalaan

  Zakelijk

Vanaf 1 juli gaat Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. zich vestigen aan de Marthalaan 5 in Enschede. Daar waar het ooit begon. De juristen groeien inmiddels uit het huidige pand aan de Oldenzaalsestraat 125.

Enschede - "Na ruim 10 jaar kantoor te hebben gehad in 'Het Witte Huis' aan de Oldenzaalsestraat was het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie voor ons kantoor. Hoe mooi om weer terug te keren naar het oude nest, daar waar we zijn gestart, toen nog op 1 kamer met 2 personen," aldus directeur/eigenaar Dennis Jongbloed.

De reden van de verhuizing is dat er vanwege de groei van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. in het huidige kantoorpand ruimtegebrek optrad. Martijn te Riet (mede-eigenaar): "Met het oog op de toekomst, waarin we een verdere groei verwachten, kunnen we in het nieuwe kantoor in ieder geval een behoorlijke tijd vooruit."

Dat de keuze op het pand aan de Marthalaan is gevallen heeft te maken met de vele mogelijkheden die het pand te bieden heeft. "Tevens heeft het pand de uitstraling die bij ons past. Het pand aan de Marthalaan is, evenzo als de huidige locatie, ontworpen door de architect A.G. Beltman". aldus Jongbloed.

Jongbloed Fiscaal Juristen is een jong belastingadvieskantoor met vestigingen in Enschede en Den Haag. Al bijna 12,5 jaar adviseert het kantoor ondernemers en vermogende particulieren over onder andere complexe nationale en internationale fiscaal-juridische vraagstukken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden