Eigenaar Fehmi Ceven en chef-kok Wassilies Tsikalas kunnen het prima vinden met de EHV'ers. Foto: Laurens Lindner
Eigenaar Fehmi Ceven en chef-kok Wassilies Tsikalas kunnen het prima vinden met de EHV'ers. Foto: Laurens Lindner

Hockeyheren EHV dineren elke dinsdag bij Le Pompidou

  Zakelijk

ENSCHEDE – De mannen van EHV's eerste elftal hebben elke dinsdagavond een dubbele training, met een pauze van acht tot negen. Dan wordt er samen licht gedineerd, want met een volle maag is het lastig hollen. Sinds kort kunnen ze daarvoor terecht bij Le Pompidou, op vijf minuten fietsen van het hockeyveld.

Manager Peter Bonder zocht hiervoor contact met Fehmi Ceven, eigenaar van het pannenkoeken- en grillrestaurant naast de kinderboerderij aan de Wesselerweg. "We waren er gauw uit. Ze vragen niet de hoofdprijs. Fehmi ziet het als een vorm van noaberschap en voor de jongens is het een gezellig samenzijn. Binnenkort gaan we evalueren of we hier volgend seizoen mee doorgaan. We hopen allemaal dat we er uit zullen komen.'

Meer berichten