Humphrey's Enschede ademt nog altijd een ongedwongen sfeer.
Humphrey's Enschede ademt nog altijd een ongedwongen sfeer.

Humphrey's Enschede: verhuisd, maar verder als vanouds

  Zakelijk

Humphrey's Enschede, voorheen gelegen aan de Noorderhagen 42, is verhuisd naar een prachtig monumentaal pand aan de Oude Markt 3 in Enschede. Daarnaast bestaat Humphrey's Enschede dit jaar tien jaar. Kortom, het is dubbel feest.

ENSCHEDE - Na een verbouwing van enkele maanden is Humphrey's per 11 april weer geopend. De zaak is in een geheel nieuw jasje gestoken en ademt een ongedwongen sfeer met, volgens de uitbater, een 'vleugje Parijse nonchalance'.

Ontbijt en lunch

In de stijlvolle ruimtes is het nu ook mogelijk te ontbijten, lunchen en te borrelen. Uiteraard kan men zoals gewoonlijk ook bij Humphrey's genieten van een driegangendiner naar keuze. Op het overdekte verwarmde terras is het heerlijk vertoeven in dezelfde sfeer als bij het vroegere Humphrey's Enschede.

Groepen

Speciaal voor groepen is er een 'private dining', waar men gezellig met zijn allen kan dineren in een aparte ruimte.

De restaurants van Humphrey's staan al meer dan 28 jaar bekend om het keuzemenu met seizoensgebonden producten. Je kunt er heerlijk eten tegen een scherpe prijs. Goede service en een gemoedelijke sfeer hebben ze er hoog in het vaandel staan

Cadeautje

In april en mei geldt als openingsaanbieding een gratis punt appeltaart met slagroom en/of een glas prosecco. De actievoucher is verkrijgbaar in het restaurant. Op 11 april is Humphrey's om 17.00 uur open en daarna dagelijks om 10.00 uur.

Meer info op de site

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden