Ben en Maria Groothuis en hun dochter Kathleen Rohaan - Groothuis met de rest van team van Tiptoo.
Ben en Maria Groothuis en hun dochter Kathleen Rohaan - Groothuis met de rest van team van Tiptoo.

Tiptoo geeft al 25 jaar beste advies bij voetproblemen

  Zakelijk

Tiptoo schoenencentrum opende precies 25 jaar geleden de deuren in Enschede. Ooit begonnen in Winkelcentrum Zuid zit Tiptoo sinds vorig jaar aan de Wethouder Gerbertstraat 10. En het bevalt Ben en Maria Groothuis en hun dochter Kathleen Rohaan - Groothuis daar prima.

Eibergen - Maria vertelt waar de kracht van Tiptoo 'm in zit: "Aandacht en vakkundig advies staan hoog in ons vaandel. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd om te helpen de juiste keuze te maken op het gebied van mooie én gezonde schoenen. Helaas is nieuwe schoenen kopen niet voor iedereen feestje. Heb je brede voeten, smalle voeten of een hoge wreef, dan kan het uitzoeken van nieuwe schoenen een ware uitdaging zijn. Wij meten eerst de voeten op en vragen naar bijzonderheden. Veel voetklachten zijn op te lossen door het dragen van de juiste schoenen en/of steunzolen."

Tiptoo werkt samen met kosteloos te bevragen voetspecialisten. Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10 tot 12 uur is er een podotherapeut in de winkel aanwezig. Elke laatste woensdagmiddag is er een wandelpodoloog aanwezig van 14.30 tot 16.00 uur. Het zijn inloopspreekuren, dus men heeft hiervoor geen afspraak nodig. Elke donderdagmiddag en vrijdagmorgen is er een gediplomeerd pedicure aanwezig. Hiervoor kan men een afspraak maken via tel. 4762734 of email: info@tiptoo.nl

Meer berichten