Foto: Henk ter Horst

Informatieavonden nieuwe N18

  Zakelijk

Om inwoners en gebruikers van de nieuwe N18 goed te informeren over de veranderingen, over hoe de nieuwe weg eruit komt te zien en wat daarvoor nog moet gebeuren, organiseren Rijkswaterstaat en Noaber18 informatieavonden in Boekelo en Haaksbergen.

Haaksbergen/Enschede - De informatieavond in Boekelo vindt plaats op donderdag 18 januari in Bad Boekelo, de informatieavond in Haaksbergen vindt plaats op dinsdag 30 januari in 't Hagen. Iedereen kan daar alle mogelijke vragen stellen, nadat de bouwers hun verhaal gedaan hebben.

Noaber18 realiseert in opdracht van Rijkswaterstaat de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. De aannemer werkt langzaam toe naar de afronding van het werk. Buiten is dit goed zichtbaar; de komende maanden worden de tijdelijk aangebrachte fietsonderdoorgangen en hulpbruggen voor het bouwverkeer verwijderd. Ook voltooit Noaber18 steeds meer nieuwe bruggen, viaducten en fietstunnels en komt op steeds meer plekken asfalt op de toekomstige weg.

De nieuwe weg moet de leefbaarheid in Haaksbergen, Usselo en Eibergen vergroten en is zoveel mogelijk ingepast in het mooie landelijke gebied van de Achterhoek en Twente. Beide avonden beginnen om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.00 uur.

Meer berichten
Shopbox