Vreugde bij Van der Valk Enschede na het winnen van award 'beste hotel van Overijssel'.
Vreugde bij Van der Valk Enschede na het winnen van award 'beste hotel van Overijssel'.

Overijsselse hotelgasten slapen liefst in Van der Valk Enschede

  Zakelijk

Volgens de gasten van Hotels.nl is Van der Valk Hotel Enschede wederom de nummer 1 van Overijssel. De leiding van het hotel kreeg daarvoor deze week de award voor 'beste hotel van Overijssel' uitgereikt. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite jaarlijks toekent.

ENSCHEDE - Het hotel verdient de prijs vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. De bijzonder vriendelijke service, de ligging en de faciliteiten van het hotel worden vooral geprezen. "Het gebruik van de wellness was echt heerlijk en alles is zo goed verzorgd. Goede service en vriendelijke mensen", schreef een van de hotelgasten. "Het hotel was schoon, de wellness was heerlijk en luxe, het eten was perfect en het ontbijt was geweldig uitgebreid", aldus een andere hotelgast.

De awardwinnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim tweeduizend hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben veertigduizend hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews geven zij scores aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website 

Meer berichten
Shopbox