Nienke Versluis heeft een eigen cupcakewinkel in het centrum van Enschede.
Nienke Versluis heeft een eigen cupcakewinkel in het centrum van Enschede.

Nienke's: Cupcakes en menselijk contact

  Zakelijk

De 24-jarige Nienke Versluis, geboren en getogen in Enschede, wilde altijd al voor zichzelf beginnen. Met haar cupcakewinkel Nienke's wordt die droom waarheid.

Enschede - "Ik heb dat inderdaad altijd al gedacht en gezegd, maar ik had nooit verwacht dat ik zo snel een eigen zaak zou hebben." Na het afronden van de patisserieopleiding aan het ROC van Twente in Almelo is het nu zover.

Wat is Nienke's?
"Nienke's is een gezellige winkel, waar je cupcakes kunt afhalen, maar ook lekker kunt zitten met een kopje thee of koffie. Er is veel persoonlijk contact, ik neem echt de tijd voor de klant. Doordat alles vers gebakken wordt in de winkel zelf zijn er veel mogelijkheden."

Wat maakt de winkel uniek?
"Nienke's is de enige cupcakewinkel in Twente. Klanten kunnen hun wensen doorgeven en in overleg is bijna alles mogelijk. Naast het wisselende assortiment aan cupcakes, muffins en cheesecake, kun je ook verschillende zoetigheden proeven tijdens een sweet tea. Ook mensen met allergieën kunnen bij mij terecht. Denk aan glutenvrije, lactosevrije, melkvrije, notenvrije en eivrije producten."

Waarom moeten mensen juist naar Nienke's gaan?
"Omdat hier alles mogelijk is. Van verjaardagen tot bruiloften tot cupcakes met logo's voor bedrijven. Het is ook mogelijk dat klanten hun eigen smaakcombinaties doorgeven."

Nienke's zit aan de Korte Haaksbergerstraat 15, in het centrum van Enschede. Meer weten? Check:

www.nienkes.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox