Logo huisaanhuisenschede.nl


Innovadis had een bijzonder bedrijfsuitje bedacht: een rally door Enschede en omgeving. Een van de teams met de door hen gepimpte auto.
Innovadis had een bijzonder bedrijfsuitje bedacht: een rally door Enschede en omgeving. Een van de teams met de door hen gepimpte auto.

Werknemers Innovadis werken zich in het zweet tijdens rally

  Zakelijk

Afgelopen zaterdag werd er een heuse rally gereden in en rond Enschede. Innovadis, een softwareontwikkelbedrijf aan de Brouwerijstraat, hield zijn jaarlijkse bedrijfsuitje. Dit jaar werd dit uitje gegoten in de vorm van een rally, de Innovadis Junk Rally. Door: André van der Zijden (Innovadis)

Enschede - De personeelsvereniging had vijf auto's geregeld en deze onder hetzelfde aantal teams uit het personeel verdeeld met behulp van een opdracht die in Expeditie Robinson niet had misstaan. Vervolgens konden de teams de auto pimpen, zodat alle auto's een duidelijk eigen karakter kregen en zodat ze goed herkenbaar waren op straat. Mogelijk heeft u wel een of meerdere van deze pareltjes zien rijden?

Afgelopen zaterdag reden de teams dus rond in hun wagens. Ze legden een route af in de omgeving, waarbij ze verschillende opdrachten moesten voltooien. Elke opdracht leverde hen punten op, waarmee ze een grote beker konden winnen. Een groot deel van de opdrachten waren creatief van aard, zoals bijvoorbeeld het uitzagen van een stiepelteken of het maken van een vlieger. Tijdens de rit konden ze ook nog extra opdrachten uitvoeren, zoals zoveel mogelijk religieuze gebouwen op de foto zetten. Dat lukte goed, want die zijn er genoeg in de prachtige omgeving.

Eén team was iets te enthousiast: zij dachten dat ze wel met de auto tot aan de Kroezeboom (Fleringen) konden rijden. Dit trok de auto helaas niet en de uitlaat is gesneuveld. Gelukkig bleef het team enthousiast en zijn ze met een normale auto van een van de deelnemers verder gereden.

Alle Innovadiërs kwamen rond 18.00 uur bij de finish, het kantoor, en hebben ondanks het slechte weer een ontzettend leuke dag gehad! De organisatie is erg tevreden met het verloop van de dag, waarbij het hen vooral ging om plezier en om teambuilding. Daarnaast was het een zeer bijzonder uitje, iets dat goed past bij het innovatieve karakter van de organisatie. Wellicht volgend jaar weer?

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox