Logo huisaanhuisenschede.nl


Ondanks regen toch ruim vijfhonderd bezoekers open dag Twente Milieu

  Zakelijk

Enschede - Twente Milieu vierde de twintigste verjaardag zaterdag met een open dag. Meer dan vijfhonderd bezoekers kwamen ondanks de regen op de activiteiten op De Marssteden af. Tientallen medewerkers beantwoordden vragen en vertelden over hun werkzaamheden.

Twente Milieu liet zien dat het niet alleen afval is wat de klok slaat. Het bedrijf is ook sterk in buurtonderhoud, strooien bij gladheid en parkeerbeheer. Dat laatste is met behulp van de camera's te beleven. Bezoekers kunnen live meekijken in parkeergarage onder het Van Heekplein. Bij plaagdierbeheersing schminken medewerkers de kinderen tot ongedierte, terwijl ouders en anderen uitleg krijgen over de vernieuwde wetgeving en andere methodes van bestrijding.

Een ritje in een huisvuilwagen kan niet overgeslagen worden. Onder een afdakje wachten kinderen netjes op hun beurt. Bezoeker Samuel mag de plattegrond vasthouden en wijst de chauffeur de weg over De Marssteden. Na het ritje gaat het vermaak door bij het overdekte Kidsplein. Kinderen springen op luchtkussens, er staat een rij voor de popcornkar en aan de knutseltafel ontstaan allerlei knutselwerken, gemaakt met gerecycled materiaal.

Twente Milieu vormde op deze natte dag een prima alternatief voor een indoor speelparadijs en de bezoeker stak er ook nog eens wat van op.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox