Logo huisaanhuisenschede.nl


Van links naar rechts: Bas Linders (eigenaar) Koen ter Avest, Daniel Haarman (eigenaar/chefkok) Marjolein Ramaker en Jordi Deen.
Van links naar rechts: Bas Linders (eigenaar) Koen ter Avest, Daniel Haarman (eigenaar/chefkok) Marjolein Ramaker en Jordi Deen.

Bistro Dreams laat dromen uitkomen

  Zakelijk

Wederom zijn bij Bistro Dreams, aan de Walstraat in Enschede drie leerlingen geslaagd. Sinds 2015 zetten Daniel Haarman en Bas Linders zich, samen met Bennu Serin, een organisatie voor maatschappelijk werk, in om jongeren met Wajong te begeleiden, te trainen en te scholen in hun Bistro.

Enschede - "Wij zijn op de eerste plaats een gewone bistro, waarbij we de ruimte bieden aan onze leerlingen om zich in eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Hier mogen onze gasten nooit de dupe van worden, sterker nog, de meesten weten het niet eens en dat hoeft ook niet", aldus Bas. "Kwaliteit van de gerechten en service zal altijd het belangrijkste zijn."

Op de vraag waar het succes in zit, zegt Daniel: "Geduld, aandacht en je kunnen verplaatsen in de leerling. Iedereen is anders en moet op een andere manier begeleid worden. Wij dragen het ook niet naar buiten toe uit dat we een leerbedrijf zijn. Dat is voor de leerlingen ook prettig: dan worden ze gewoon gezien als onderdeel van het team."

Bistro Dreams is op maandag gesloten, zodat de leerlingen daar ook hun les kunnen volgen, individueel en in hun eigen tempo met praktijk- en theoriedocenten. De andere 6 dagen van de week in de Bistro geopend voor diner en donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs voor de lunch. Interesse? Kijk op

www.bistrodreams.nl

reageer als eerste
Meer berichten