Logo huisaanhuisenschede.nl


De gemeente Enschede beloont mensen die duurzaam reizen via de SMART-app.
De gemeente Enschede beloont mensen die duurzaam reizen via de SMART-app. (Foto: PR)

Steun Voedselbank of Kans voor een Kind door je auto te laten staan

  Zakelijk

Enschede - De gemeente Enschede beloont mensen die duurzaam reizen via de SMART-app. Beloningen in de app kunnen worden omgezet in persoonlijke voordelen, maar uit onderzoek blijkt dat een bijdrage leveren aan een maatschappelijk doel ook veel mensen motiveert. Daarom kunnen reizigers ook sparen voor vier goede doelen.


Gebruikers van de SMART-app kunnen punten sparen door uitdagingen aan te gaan. Wanneer je een uitdaging haalt (bijvoorbeeld door te fietsen naar een evenement), krijg je punten die je kunt doneren aan een van de goede doelen. Vier regionale instellingen werken mee: Kans voor een Kind, het Nije huis, Voedselbank Enschede-Haaksbergen en Dierenopvangcentrum Enschede. Deelnemers kiezen aan welk doel ze punten doneren.


De komende maanden strijden de vier goede doelen maandelijks om de meeste punten. Het goede doel dat de meeste punten gedoneerd krijgt, gaat er vandoor de met de hoofdprijs. Maar ook de nummer vier blijft niet met lege handen over. In totaal is er 10.000 te verdienen.

Info: www.smartintwente.nl

reageer als eerste
Meer berichten