Logo huisaanhuisenschede.nl


Angelien Wiggers (links) en Judith Bruna (rechts) zijn toegevoegd aan het personeelsbestand van Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding. Foto: Abbink Fotografie
Angelien Wiggers (links) en Judith Bruna (rechts) zijn toegevoegd aan het personeelsbestand van Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding. Foto: Abbink Fotografie

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding fors uitgebreid

  Zakelijk

In de afgelopen vier jaar heeft Mieke Greveling haar uitvaartonderneming op de kaart gezet. Ze heeft al vele families mogen begeleiden bij het persoonlijke afscheid van hun geliefde. Onlangs heeft ze haar team uitgebreid met Angelien Wiggers en Judith Bruna.

Enschede - Families ervaren keer op keer de warme betrokkenheid en volledige aandacht van Mieke Greveling. De enorme toename in aanvragen en de wens om uitvaarten juist op deze manier te blijven begeleiden heeft geleid tot de samenwerking met Wiggers en Bruna.

"Uitvaartwerk is mensenwerk", zegt Greveling. "Een afscheid moet passend zijn voor de overledene en de nabestaanden. Wij leveren daarvoor graag onze inzet, kennis en ervaring. Wij werken samen met de nabestaanden en luisteren, denken mee en wijzen mensen graag op de vele mogelijkheden die er zijn."

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding staat voor afscheid nemen met zorg en persoonlijke aandacht. "Ieder mens is uniek. Daarom is ook ieder afscheid uniek. Wij houden rekening met mensen in rouw. Dat betekent dat wij mensen laten voelen dat we tijd hebben. Dat geeft rust in een hectische tijd. Want afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Met de uitbreiding van het team kunnen we deze werkwijze voor iedereen garanderen." De dames zijn 24 uur per dag bereikbaar via tel. 06 835 608 22. Meer info:

www.miekegreveling.nl

reageer als eerste
Meer berichten