Logo huisaanhuisenschede.nl


Vredehof Uitvaartverzorging bestaat vijf jaar en dat wordt zaterdag 10 juni gevierd met een open huis in Uitvaartcentrum Enschede.
Vredehof Uitvaartverzorging bestaat vijf jaar en dat wordt zaterdag 10 juni gevierd met een open huis in Uitvaartcentrum Enschede.

Open huis Uitvaartcentrum Enschede

  Zakelijk

ENSCHEDE - Dit voorjaar bestaat Uitvaartcentrum Enschede 5 jaar. Dit lustrum wil Vredehof Uitvaartverzorging natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren zij op zaterdag 10 juni van 11.00 tot 15.00 uur een open huis in Uitvaartcentrum Enschede.

Tijdens dit open huis kunnen de bezoekers de vele mogelijkheden ontdekken die Vredehof kan bieden voor een heel persoonlijke uitvaart. Door de verschillende ruimten kunnen zij aan alle wensen en eisen voldoen.

De bezoekers hebben de mogelijkheid om op hun gemak rond te kijken in de verschillende ruimten, zoals onder andere de afscheidsruimten en de vijf privé-familiekamers.

Balseming

Men kan zich laten informeren over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en in de speciale familie verzorgingskamer informeert Vredehof de bezoekers over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de dierbare.

Donatiecoördinator

De medewerkers van Vredehof beantwoorden tijdens dit open huis tevens alle vragen rond het afscheid. Van het MST is de donatiecoördinator aanwezig om de bezoekers te informeren over orgaan- en weefseldonatie.

Aanmelden voor dit open huis is niet nodig, ook aan de kinderen wordt gedacht.

Meer informatie op

www.vredehof.nl

reageer als eerste
Meer berichten