Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.

Open dagen bij Meyra in Hengelo

Zakelijk

Meyra is al vele jaren een betrouwbare leverancier van Wmo-hulpmiddelen in Twente. Zo is men specialist op het gebied van mobiliteitsoplossingen. In de showroom aan de Granaatstraat 35 in Hengelo laten zij u graag kennismaken met dit brede aanbod van scootmobielen, rolstoelen en rollators.

HENGELO - Meyra Retail & Services is een landelijke organisatie met meer dan 60 jaar ervaring in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Hun doel: dat mensen zich zo goed en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waar zij zich prettig voelen. Meyra heeft vestigingen door heel Nederland, waaronder al meer dan 30 jaar in Hengelo. 

Zelfstandigheid vergroten

Niemand is graag afhankelijk van een hulpmiddel, maar ze kunnen van grote waarde zijn om de zelfstandigheid te vergroten. Meyra’s adviseurs helpen graag met uw mobiliteitsbehoefte. Of u nu een hulpmiddel in bruikleen krijgt als voorziening via de gemeente of deze zelf aanschaft, u mag rekenen op een goed advies. Het uitgangspunt is om voor uw specifieke situatie een oplossing op maat te bieden. De adviseurs denken dan ook niet vanuit het standaardproduct dat ‘hoort’ bij uw mobiliteitsvraagstuk, maar juist aan de oplossingen die passen bij úw situatie. Elke klant is immers uniek door zijn of haar specifieke wensen, beperkingen en mogelijkheden. Met het juiste hulpmiddel zijn veel dingen weer mogelijk; van zelf de dagelijkse boodschappen doen tot hobby’s en andere leuke uitstapjes. Meyra maakt uw wereld groter!

Goede ondersteuning

Naast een goed advies voor het juiste hulpmiddel is ook het ondersteunen hiervan belangrijk. U moet immers ook echt kunnen vertrouwen op zo’n hulpmiddel. De vestiging in Hengelo beschikt naast de ruime showroom ook over een eigen werkplaats voor passend onderhoud aan uw hulpmiddel. Buiten de openingstijden is er een 24-uurs servicedienst voor spoedreparaties.

Woongemak

Tegenwoordig wonen mensen langer zelfstandig thuis; aangenaam in hun vertrouwde omgeving. Dit is vaak met kleine aanpassingen van de woning al goed te doen. Meyra ondersteunt dit graag met praktische hulpmiddelen. Zo maken drempelhulpen de woning goed toegankelijk voor bewoners die gebruik maken van een rolstoel of rollator. Voor in de badkamer levert Meyra diverse douche- en toilethulpmiddelen, zoals wandbeugels en toiletverhogers. Deze dragen bij aan het comfort én de veiligheid van uw badkamer.

Maak kennis

Meyra laat u graag kennismaken met de mooie diversiteit aan hulpmiddelen die zij leveren. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen op de open dagen; of u nu toe bent aan een hulpmiddel of zich al graag wil oriënteren. Kom langs op vrijdag 24 mei van 12.00 tot 18.00 uur of zaterdag 25 mei van 10.00 tot 14.00 uur. De koffie staat klaar!

Meer informatie

Meyra is gevestigd aan de Granaatstraat 35 in Hengelo. Kijk voor meer informatie op: www.meyrawinkel.nl of bel met: 074-245 54 54.

Afbeelding
Achilles telt af naar de 100 en houdt jubileumweekend 17 mei, 09:06
Peter van Roosmalen, Maarten Witteveen en Dick ten Kate bij Trafo-3. (Foto: Gerhard van Dragt)
'Heel bijzonder wat we daar doen' 16 mei, 11:53
Afbeelding
Violiste Carla Leurs speelt Brahms Vioolconcert in Muziekcentrum 16 mei, 08:56
ArtEZ Fiere.
Muziek Zondagen Lonneker van start 15 mei, 20:00
Afbeelding
Huldiging FC Twente Vrouwen 15 mei, 11:41
Afbeelding
Genieten in de Boei met de eerste boerenbuurtmaaltijd 15 mei, 08:05
Afbeelding
Lees de nieuwe Huis aan Huis Enschede waar en wanneer je maar wilt 15 mei, 08:00
Afbeelding
Protest 14 mei, 19:52