Middagje snuffelen aan sport en bewegen in Winkelcentrum Zuid

  Verenigingen
"Voldoende bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor lichaam, geest en sociale ontwikkeling."
"Voldoende bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor lichaam, geest en sociale ontwikkeling."

Enschede - De jaarlijkse Sport & Gezondheidsmarkt wordt op zaterdag 21 september weer gehouden in Winkelcentrum Enschede Zuid in de wijk Wesselerbrink. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen hier welkom. Deze markt staat volledig in het teken van bewegen en positieve gezondheid.

Jasper Agelink, Sportregisseur cluster Zuid bij organisator Sportaal vertelt wat de bedoeling is van deze jaarijkse Sport & Gezondheidsmarkt: "Voldoende bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor lichaam, geest en sociale ontwikkeling. Organisaties en verenigingen krijgen de kans zich die middag op een laagdrempelige manier te promoten door een kraampje te bezetten of een demo te verzorgen op het podium." Voorafgaand aan de Sport & Gezondheidsmarkt zal er een like & win-actie zijn op de facebookpagina van Winkelcentrum Zuid. Hier zijn mooie prijzen te winnen zoals kaartjes voor de Military, entreekaarten voor zwembad Aquadrome en een uur springen in Krazy Kangaroo.

Voor meer informatie omtrent de Sport & Gezondheidsmarkt kan contact worden opgenomen met Gea van der Sleen via email: sportinfomarkt2013@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden