Foto: Wicher Folkers

Valencia komt eind juli terug bij CVV Achilles

  Verenigingen

Honderd kinderen van 9 tot 13 jaar namen zaterdag deel aan de Valencia trainingsdag bij CVV Achilles. De succesvolle, op Spaanse geleest geschoeide clinic krijgt een vervolg. Eind juli staat er bij Achilles namelijk een driedaagse van het evenement op het programma.

Enschede - Net als vorig jaar (Real Madrid Clinic) had Achilles zaterdag Spaanse trainers op haar velden. Zelfs de Spaanse zon was meegereisd. Aan het einde van de dag kregen de beste kinderen cadeautjes per afgewerkte training. Tenslotte werd door de trainers de meest talentvolle speler aangewezen. Dit werd Moon Soumokil (12), speler van GSV'38 uit Giesbeek. Hij krijgt een volledig verzorgd Valenciaweekeinde met een training met geselecteerde leeftijdsgenoten, het bijwonen van een training van het eerste elftal en het mee oplopen met een speler bij een thuiswedstrijd van Valencia.

Wie er niet bij was, krijgt nog een kans. Achilles houdt van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli namelijk een Valenciadriedaagse voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Aanmelden kan via www.cvvachilles.nl/voetbalkamp.

Deelnemers ontvangen bij de driedaagse een officieel trainingstenue, bidon, een diploma en driedaags een uitgebreide sportlunch. Kosten: 180 euro per persoon.

Meer berichten