Logo huisaanhuisenschede.nl


Jim Goverts (midden) won met zijn team Juventus en mag naar de volgende ronde om tegen de beste spelers uit de regio te strijden.
Jim Goverts (midden) won met zijn team Juventus en mag naar de volgende ronde om tegen de beste spelers uit de regio te strijden.

Jim Goverts is de beste FIFA-speler van Achilles

  Verenigingen

De Jeugd-Activiteiten-Commissie (JAC) van cvv Achilles hield vrijdag een FIFA-toernooi voor de eigen jeugd en hun vrienden. Maar liefst 32 spelers kwamen op het evenement af en gingen met elkaar de strijd aan om de titel 'Beste FIFA-speler van Achilles'. Jim Goverts won met zijn team Juventus en mag naar de volgende ronde om tegen de beste spelers uit de regio te strijden.

Enschede - Na een spannende groepsfase was het tijd voor een pauze met bittergarnituur en konden de spelers die nog over waren zich opmaken voor de finales. Ook daarin werden hoge scores neergezet, met onder andere een 5-0 overwinning van Jim Goverts op Tim de Jong.

Spannender

In de finalerondes werd het alsmaar spannender. Tijmen Beumer hield de eer van de trainers hoog en bereikte de finale door onder meer een 3-2 overwinning op zijn collega-trainer Hugo Witvoet en een 1-0 zege op zijn aanvoerder bij JO15-1 Thijn Vrugteveen. Jim Goverts, speler van JO15-1, versloeg in de halve finale de aanvoerder van JO13-1: Seth Baan. In de kwartfinale was Jim al met 3-1 te sterk voor zijn keeper bij JO15-1, Michiel Wietsma.

Prijzen
De finale was allesbehalve spannend: Jim Goverts maakte met zijn Juventus gehakt van het Manchester United van zijn trainer: 1-6 winst. Jim kreeg een mooie beker en net als de nummers twee en drie een oorkonde. Jim kreeg tevens een wildcard om binnenkort mee te doen met een eindtoernooi, waarbij de beste FIFA-spelers uit de regio deelnemen.

Meer foto's op

facebook.com/cvvachilles

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox