Wandelliefhebber Bart van der Schagt - ook bekend als WandelBart - heeft een nieuwe wandelgids uitgebracht.
Wandelliefhebber Bart van der Schagt - ook bekend als WandelBart - heeft een nieuwe wandelgids uitgebracht.

Wandelen door Twente aan de hand van Bart

  Toerisme

Enschede - Wandelliefhebber Bart van der Schagt - ook bekend als WandelBart - heeft een nieuwe wandelgids uitgebracht. De gids bevat 22 mooie wandelroutes door Twente. De startpunten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: drie prachtige routes door het noordelijk deel van het Vechtdal, in het oostelijk deel van Twente meerdere routes door het schilderachtige landschap met beekdalen, landgoederen, watermolens en pittoreske dorpjes en in het zuidelijk deel van Twente een paar routes door boerenland, veengebieden en langs beken. Daarnaast staan er ook drie groene stadswandelingen door Almelo, Hengelo en Enschede in.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, via bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Ze kosten 14,95 euro.

De provinciewandelgids Oost-Overijssel is de elfde uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. ISBN: 978-94918-99-25-6

Info:

www.wandelbart.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden