Foto: Livio

Inschrijving Livio Fietsvierdaagse Enschede gestart

  Toerisme

ENSCHEDE - De 45e Fietsvierdaagse Enschede wordt dit jaar voor de dertiende keer door Livio georganiseerd en zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 juli. De vierdaagse ziet jaarlijks een groei van deelnemers, dit mede dankzij de mooie routes door het prachtige Twentse landschap en de vele bezienswaardigheden op de 'afstapplekken'.

Er is keuze uit routes van 30, 50 en 70 kilometer. De routes van 30 en 50 kilometer zijn met pijlen aangegeven. Iedere dag kan er gestart worden van 8.00 tot 12.00 uur vanaf de Oude Markt, vóór de St. Jacobuskerk. Er kan vier dagen gefietst worden, maar het is ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen. Ook is er een groepsinschrijving van groepen tot 4 personen mogelijk. Deelnemers die zich voor 1 juli inschrijven profiteren van een aantrekkelijke korting, Livio+-leden ontvangen extra korting.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Livio ZorgPunt Boulevard aan de Boulevard 1945 460 in Enschede, ZorgPunt Lippinkshof aan de Bleekhofstraat 301 in Enschede en ZorgPunt Wiedenbroek aan de Wiedenbroeksingel 4 in Haaksbergen. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen bij diverse Enschedese rijwielzaken. Aanmelden kan ook via het inschrijfformulier op www.livio.nl/fiets. Liever bellen? Dat kan ook. Via tel. 0900-9200 (lokaal tarief).

Meer berichten