Foto: Erik de Kruif

Help jij mee Klauterwoud op te knappen?

  Toerisme

De aankomende weken klinkt er veel gezaag, getimmer en geschaaf uit 't Klauterwoud bij Hof Espelo. Landschap Overijssel knapt hier het speelbos op. Ook komen er een paar nieuwe speelelementen bij, zoals praatpalen en een slingertouw. De boswachter zoekt nog kinderen die hierbij willen helpen. Op woensdag 6, 20 en 27 juni zijn er meehelp-middagen. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar? Geef je dan snel op!

Enschede - Marjan Wagenaar van Landschap Overijssel: "Wist je dat in sommige houten stammen van het speelbos bosgeesten verscholen zitten? In 't Klauterwoud tovert houtsculpturist Hans Nijmeijer ze straks voor ons tevoorschijn. Met zijn motorzaag zaagt hij prachtige figuren in de stammen. Kinderen mogen hem hierbij helpen. Ze mogen bosgeest tekenen. Alle ingezonden tekeningen worden tentoongesteld in het bezoekerscentrum en de mooiste tekeningen werkt Hans uit in 't Klauterwoud."

Tekeningen kunnen tot en met 20 juni worden ingestuurd naar: marjan.wagenaar@landschapoverijssel.nl. Hier kun je je ook aanmelden om mee te helpen op de woensdagmiddagen 6, 20 en 27 juni. De kinderen mogen die dagen onder andere het blotevoetenpad ontwerpen, meehelpen met de aanleg en daarnaast de nieuwe speeltoestellen testen. De aannemer is aanwezig om de adviezen van de kinderen te horen. De middagen zijn van 15.00 tot 16.30 uur.

Meer berichten