Inschrijving Livio Fietsvierdaagse gestart

  Toerisme
Ook dit jaar hebben de routeplanners weer vier prachtige routes uitgezet, onder meer door Roombeek.
Ook dit jaar hebben de routeplanners weer vier prachtige routes uitgezet, onder meer door Roombeek.

De 44e Livio Fietsvierdaagse Enschede wordt dit jaar voor de 12e keer door Livio georganiseerd en ziet jaarlijks een groei van deelnemers. Dit mede dankzij de prachtige routes en afstapplekken waar het goed vertoeven is. Door Rik Ottink / Livio

Enschede - Ook dit jaar hebben de routeplanners weer vier prachtige gevarieerde routes uitgezet en kan er van 24 tot en met 27 juli dagelijks weer 30, 50 of 70 kilometer gefietst worden. Vertrekpunt is dagelijks vanaf de Oude Markt voor de St. Jacobuskerk van 9.00 tot 12.00 uur.

De Fietsvierdaagse is voor iedereen die kan fietsen. Van klein tot groot. Opa's en olma's met kleinkinderen, vriendenclubs, verenigingen, gezinnen, noem maar op. De deelnemers kunnen vier dagen fietsen, maar het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te fietsen. Evenals vorig jaar is er dit jaar weer de mogelijkheid tot inschrijving van groepen tot vier personen.

Deelnemers die zich voor 1 juli inschrijven profiteren van een aantrekkelijke korting, LivioPlusleden ontvangen daarnaast nog een extra korting.

Inschrijvingsformulieren zijn af te halen bij de Livio ZorgPunten aan de Boulevard 1945 nummer 460, ZorgPunt Lippink'shof aan de Bleekhofstraat 301 in Enschede en ZorgPunt Wiedenbroek aan de Wiedenbroeksingel 4 in Haaksbergen. Daarnaast is deze te verkrijgen bij diverse Enschedese Rijwielzaken. Men kan zich ook hier aanmelden. 

Voor informatie en opgave kunnen belangstellenden ook bellen naar 0900-9200 (lokaal tarief), mailen naar enschedesefietsvierdaagse@livio.nl of kijken op:

www.livio.nl

Meer berichten