Enschedese Uitdaging had vijftig relaties uitgenodigd voor FC Twente - PSV.
Enschedese Uitdaging had vijftig relaties uitgenodigd voor FC Twente - PSV. (Foto: )

Enschedese Uitdaging vermaakt zich op tribune

  Sport

Enschede - Dankzij Pure Energie, hoofdsponsor van FC Twente en al jaren een trouwe partner en ondersteuner van de Enschedese Uitdaging (EU), kon op zaterdag 3 augustus de openingswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen tegen PSV in de Grolsch Veste worden bijgewoond met vijftig relaties uit het maatschappelijke domein.

Als sociaal intermediair tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties had de EU de volgende stichtingen en instellingen uitgenodigd: Alifa, Forelderij, Helmgras, Humanitas onder dak, Slachtofferhulp Enschede, De Wonne Enschede en Zekere Basis.

Alle aanwezigen, van vrijwilligers tot begeleiders en klanten van deze instellingen, beleefden een bijzondere, sfeervolle en spannende wedstrijd, met uiteindelijk een zeer verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen toch een titelkandidaat voor het kampioenschap in de eredivisie, dus voor FC Twente een succesvolle terugkeer, aldus EU. "De reacties van alle deelnemers van de match in de Hatrans Lounge waren zoals altijd erg positief en iedereen ging dankbaar weer richting huis.Grote dank tot slot wederom aan Pure Energie, dat ook regelmatig in de afgelopen seizoenen kaarten ter beschikking heeft gesteld. Een mooi voorbeeld van partnership tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.''

Meer berichten