Ruim 300 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar genoten op de eerste vakantiewoensdag van de eerste editie van de Sportaal Summer Kick-off.
Ruim 300 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar genoten op de eerste vakantiewoensdag van de eerste editie van de Sportaal Summer Kick-off. (Foto: Reza Jalilpour)

Kinderen dolenthousiast over eerste editie Summer Kick-Off Sportaal

  Sport

Enschede - Ruim 300 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar genoten op de eerste vakantiewoensdag van de eerste editie van de Sportaal Summer Kick-off.

Op het terrein van Eschmarke waren allerlei leuke buitenactiviteiten.

Voor de jongsten waren er springkussens en stormbanen en talentvolle voetballers konden hun skills testen bij installaties van FC Twente Scoren in de Wijk.

Op een ander gedeelte van het terrein konden kinderen lasergamen, karten en bubble voetbal spelen. De allerkleinsten vermaakten zich prima bij de kleuteractiviteiten. Ook ouders waren van harte welkom en konden op het terras onder het genot van een kopje koffie kun kroost volgen.

Voor slechts 2 euro mochten de kinderen drie uur lang meedoen en na afloop mochten ze afkoelen in het Aquadrome.

De Sportaal Summer Kick-off is mede mogelijk gemaakt door Sportaal, Gemeente Enschede, Alifa en FC Twente Scoren in de Wijk. De organisatie wil vanaf nu jaarlijkse een Sportaal Summer Kick-off houden op de eerste woensdag van de zomervakantie.

Meer berichten