Het winnende elftal van Fellini.  Aanvankelijk had Fellini te weinig voetballers en leek er een afzegging aan te komen, maar zondag stonden er bij PW toch elf voetballers op het veld.
Het winnende elftal van Fellini. Aanvankelijk had Fellini te weinig voetballers en leek er een afzegging aan te komen, maar zondag stonden er bij PW toch elf voetballers op het veld. (Foto: Klaas Keizer)

Fellini scoort één keer en wint 41e Pindacup

  Sport

Enschede - Fellini heeft zondag het horecavoetbaltoernooi om de Pindacup gewonnen. Aanvankelijk had Fellini te weinig voetballers en leek er een afzegging aan te komen, maar zondag stonden er bij PW toch elf voetballers op het veld.

Dat ze het toernooi wonnen was te danken aan een goede verdediging. Fellini kwam maar in één wedstrijd tot scoren. In poule C won Fellini in de eerste wedstrijd met 3-1 van Bardot. De wedstrijd tegen Novi eindigde in 0-0. De 3-0 zege op Stanislaus Brewskovitch was reglementair, want Stanislaus had afgezegd. In de halve finale stuitte Fellini op de winnaar van poule A, Jansen en Janssen, dat de laatste twee edities had gewonnen. Jansen - Fellini eindigde in 0-0, waarna Fellini de strafschoppen beter nam dan Jansen. De andere halve finale ging tussen CP en Friends. Friends was de winnaar van poule D met 9 punten en een doelsaldo van 9 goals voor en 2 tegen. CP won de poule des doods met 5 punten voor de Pimpelaar dat ook 5 punten binnen haalde. De Pimpelaar kreeg zelfs geen goal tegen. De halve finale tussen CP en Friends eindigde in een 4-0 zege van CP.

De finale ging tussen CP en Fellini. Ze kwamen niet tot scoren, waarna strafschoppen Fellini aan de toernooiwinst hielp. Jansen en Janssen werd derde, Friends vierde, De Kater vijfde.

Meer berichten