Studenten van het Zone College Almelo zijn de gastheren en -vrouwen van het tweedaagse concours bij manege Het Twentsche veld in Lonneker.
Studenten van het Zone College Almelo zijn de gastheren en -vrouwen van het tweedaagse concours bij manege Het Twentsche veld in Lonneker. (Foto: PR)

Studenten Zone College zetten concours hippique op touw

  Sport

Lonneker/Almelo - Studenten van het Zone College Almelo zijn de gastheren en -vrouwen van het tweedaagse concours bij manege Het Twentsche veld in Lonneker. Het is bekend terrein voor de studenten, want het Zone College, voorheen AOC Oost, heeft deze manege als praktijklocatie voor de opleiding Paardensport en -houderij.

Aan de Vliegveldweg 225 is een grote buitenbaan van tachtig bij zestig met een perfecte zandbodem beschikbaar. Tweedejaars studenten krijgen al jaren de opdracht hier een concours te organiseren met hulp van sponsoren en vrijwilligers.

Op woensdag 26 juni is de dressuur klasse B t/m ZZL en op donderdag 27 juni is er springen klasse BB t/m 1.40 meter. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina. Daar kunnen ruiters en amazones tevens kans maken op een gratis startbewijs.

Sponsoren kunnen zich melden via een mail naar: sponsoring.hippischezonedagen@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden