Al 25 jaar lang is het een begrip in Boekelo, het Internationale Onder 16 Betaaldvoetbaltoernooi bij BSC Unisson.
Al 25 jaar lang is het een begrip in Boekelo, het Internationale Onder 16 Betaaldvoetbaltoernooi bij BSC Unisson. (Foto: PR)

26ste editie BSC Unisson Betaaldvoetbaltoernooi

  Sport

Boekelo - Al 25 jaar lang is het een begrip in Boekelo en omstreken, het Internationale Onder 16 Betaaldvoetbaltoernooi bij BSC Unisson. Dit jaar staat met Pinksteren editie 26 voor de deur.

In 1994 organiseerde de toenmalige Boekelose voetbalvereniging Unisson ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum voor het eerst het toernooi. Toen was Feyenoord de winnaar. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het bij die ene keer zou blijven. Inmiddels is het 2019 en staat alweer de 26ste editie op het programma. De bal kan soms raar én lang rollen.

De toernooicommissie van BSC Unisson heeft voor deze editie een uitstekend deelnemersveld bij elkaar geregeld. Naast de gastheer doen mee FC Twente en De Graafschap (Nederland), Zabkovia Zabki (Polen), Randers Freja FC en Odense BK (Denemarken), Jablonec FK (Tsjechië), Gornik Zabzre (Polen), Breidablik (IJsland) en Halmstads (Zweden).

Iedereen is welkom om op 8, 9 en 10 juni tussen 10.30 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen op sportpark De Zweede aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden