Barry Leuverman wordt vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer en -coach van Twente'05 Dames 1.
Barry Leuverman wordt vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer en -coach van Twente'05 Dames 1. (Foto: PR)

Barry Leuverman neemt taken Hans Kreft over bij Twente ´05

  Sport

Enschede - Barry Leuverman wordt vanaf het seizoen de nieuwe hoofdtrainer en -coach van Twente'05 Dames 1. Hij volgt daarmee Hans Kreft op. Hans gaat binnen Twente'05 aan de slag met het talententeam Meiden B1. Daarnaast zal hij zich bezig gaan houden met de coördinatie van de meiden A, B en C.

Barry Leuverman begint aan het seizoen 2019/2020 met een optie nog twee seizoenen. Met Barry Leuverman, die vele jaren actief was als trainer/coach en technisch manager bij volleybalvereniging Webton Hengelo, haalt Twente'05 een ambitieuze trainer/coach binnen, die graag wil werken met jonge meiden. Samen met Hans Kreft zal Barry Leuverman 'zorg dragen voor een goede verbinding tussen de jeugd en de senioren en het niveau van allebei naar een hoger plan tillen'.

Enkele meiden zullen aan het einde van dit seizoen stoppen. Deze vacatures worden deels ingevuld met eigen jeugd, maar ook zijn er kansen voor meiden van andere clubs die graag hogerop willen. Dames 1 van Twente'05 komt uit in de 3e divisie.

Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Marc de Jong via mail: technischdirecteur@twente05.nl of tel. 06 29052162.

Meer berichten