Nohade Riadi, Femke Brouwer, Rut Bouwhuis, Linde Hanstede en Amber Littouw kunnen hun geluk niet op.
Nohade Riadi, Femke Brouwer, Rut Bouwhuis, Linde Hanstede en Amber Littouw kunnen hun geluk niet op. (Foto: )

Meidenteam SJO pakt brons op Theo Meijer-teamtoernooi

  Sport

Leusden/Enschede - Nohade Riadi, Femke Brouwer, Rut Bouwhuis, Linde Hanstede en Amber Littouw uit Enschede hebben zaterdag op het teamtoernooi in Leusden na vijf spannende wedstrijden het brons binnengehaald in de leeftijdsgroep -15 jaar. De meiden van SJO wonnen vele partijen op karakter en kunnen met trots terugkijken op hun wedstrijddag.

Er kwamen nog vier combinatieteams van Stichting Judosport Oost (SJO) in actie. Bij de mixteams -18 jaar werd in de poule verloren van Haaglanden en Berlicum, waarna het team won van Theo Meijer Sport.

De jongens -15 jaar streden ook in een poule van vier, maar waren met één judoka minder door een blessure niet sterk genoeg om door de poule heen te komen. Er werd twee keer verloren met 3-2 en een keer gewonnen met 4-1.

De jeugdteams -10 jaar en -12 jaar hadden vele judoka's meegenomen om zo afwisselend te judoën in combinatie met jongens en meiden. Het -12 jaar team verloor de wedstrijd om het brons met 3-2 en de -10 werd nog wel poulewinnaar van de kwartfinale, maar lag er daarna uit.

Meer berichten