Foto:

'Belevingsloop' Urban City Run ook door Decathlon

  Sport

Enschede - Met de vorige week geopende sportzaak Decathlon als laatste toevoeging aan de lijst is het aantal gebouwen waar de UCR053 doorheen gaat compleet.

Projectleider Michel van Sluijs is er blij mee: "De Urban City Run 053 brengt ondernemers, kunst en cultuur, sport en onderwijs samen en laat deelnemers de stad op een andere manier beleven."

Tijdens de run op zondag 1 juli maken de lopers van zeer dichtbij kennis met onder meer beeldende kunst in Concordia en bestaat er de mogelijkheid om bij de doorkomst in Saxion bloeddruk en hartslag te laten meten. Van Sluijs: "Doordat de loop geen wedstrijd is en we ons vooral richten op de beleving brengen we hopelijk een nieuwe groep mensen in beweging."

De route van de UCR053 is ruim 5 kilometer lang en voert de deelnemers vanaf de start bij de Performance Factory door achtereenvolgens het Muziekcentrum, Wilminktheater, Station NS, Saxion, Fellini, Grote Kerk, Concordia, Decathlon, Holland Casino, Hudson's Bay, Klanderij en de Twentsche Foodhal. In elke locatie kan worden stilgestaan bij een passende beleving. Onderweg bieden het IntercityHotel en
McDonald's een verfrissing aan.

Inschrijven kan nog tot en met zondag 10 juni via: www.UCR053.nl

Meer berichten