Amateurvoetbal: Doek valt voor Drienerlo en Victoria'28

  Sport

Enschede - Drienerlo degradeert uit de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De studenten verloren in de eerste wedstrijd van de nacompetitie met 1-0 bij Sportlust Glanerbrug. Duncan Stübener zorgde in de tweede helft voor de winnende goal van Sportlust dat voor promotie gaat. In de finale gaat Sportlust op bezoek bij Avereest.

Op de zondag viel het doek voor Victoria'28. Victoria verloor met 2-3 van Twenthe en degradeert naar de derde klasse.

FC Suryoye wil juist van de derde naar de tweede klasse. De eerste horde in de nacompetitie nam Suryoye moeizaam. Tegen Helios werd het 3-3 met een late goal van invaller Hanna. Pas in de verlenging scoorde Can de winnende 4-3. Cicek en Aydin scoorden ook. In ronde 2 moet Suryoye op bezoek bij Robur et Velocitas.

Voor een plek in de derde klasse won LSV via strafschoppen van EMOS na een 1-1 uitslag. LSV speelt in de volgende ronde uit tegen Oldenzaal.

Van de vijfdeklassers is SVV'91 nog in de race om promotie. SVV klopte SDOL met 5-1. Yilmaz maakte er twee voor SVV dat in de tweede ronde op bezoek gaat bij Diepenheim. Vosta ligt eruit na een 4-1 nederlaag bij Mariënheem.

Meer berichten