Ga te water met roeivereniging Thyro

  Sport
Op 26 mei start de Enschedese Roeivereniging Thyro weer met een basisroeicursus.
Op 26 mei start de Enschedese Roeivereniging Thyro weer met een basisroeicursus.

Bij de Enschedese Roeivereniging Thyro kun je vanaf 26 mei in zeven weken leren roeien. Op 23 mei is er vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het clubgebouw aan de Ir. E.L.C. Schiff. sr. Straat 300 te Enschede.

Enschede - Heerlijk op het water, in de frisse lucht, bezig met je hele lijf. Binnenkort krijg je de gelegenheid kennis te maken met al deze aspecten van roeien. Op 26 mei start de Enschedese Roeivereniging Thyro weer met een basisroeicursus.

Skiff en meermansboten

Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs worden de beginselen van roeien aangeleerd in de skiff (eenpersoonsboot) of in meermansboten. De cursus vindt plaats op dinsdagavond en zaterdagochtend. Kosten: 100 euro.

Met en zonder ervaring

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een sport die recreatief beoefend kan worden, maar wedstrijdroeien op diverse niveaus is ook mogelijk. Het is een sport waarbij alle spiergroepen gebruikt worden en weinig tot geen blessures voorkomen.

Leden uit regio

Thyro is een vereniging waar je kunt wedstrijdroeien, fraaie dagtochten kunt maken of recreatief kunt roeien op het Twentekanaal. Daarnaast kun je ruimschoots genieten van het verenigingsleven. De roeivereniging heeft een regionale functie: de leden komen niet alleen uit Enschede, maar ook uit de omliggende gemeenten en Duitsland. Thyro heeft een eigen botenhuis aan het Twentekanaal.

Voor meer informatie over de vereniging, kijk op:

www.thyro.nl

Meer berichten