Logo huisaanhuisenschede.nl


Kåre Becker (links) proost met Achillesvoorzitter Han Deuzeman op een succesvol jaar.
Kåre Becker (links) proost met Achillesvoorzitter Han Deuzeman op een succesvol jaar.

Kåre Becker nieuwe trainer CVV Achilles

  Sport

Kåre Becker is komend seizoen (2018-2019) de nieuwe hoofdtrainer van CVV Achilles Enschede uitkomend in de zaterdag derde klasse D. De veertigjarige Enschedeër tekende afgelopen week, in het bijzijn van voorzitter Han Deuzeman een eenjarig contract.

Enschede - Kåre Becker trainde de afgelopen jaren diverse jeugdelftallen. In 2012 begon hij aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, als interim-trainer bij Vosta. Na dat seizoen bleef hij drie seizoenen bij deze club en maakte hij zowel degradatie als promotie mee. Sinds 2015 is Becker actief bij Achilles'12 in Hengelo. Daar is hij dit seizoen trainer van de Jeugd onder 17-1 (B1). Tevens traint hij dit seizoen het tweede elftal van Victoria'28.

Becker zelf heeft jarenlang op profniveau gevoetbald. Hij maakte in 1995 zijn debuut voor FC Twente en hierna speelde hij zowel een seizoen voor Heracles Almelo als voor FC Zwolle. Met Zwolle bereikte hij in het seizoen 2001/2002 het kampioenschap in de eerste divisie. Daarna is de Enschedeër vooral uitgekomen op amateurniveau. Zo speelde hij van 2002 tot 2004 bij Sportclub Enschede en van 2005 tot 2009 bij De Tubanters. Daarna is hij aan de slag gegaan als trainer.

CVV Achilles haalt met Kåre Becker veel voetbalervaring en bovenal enthousiasme binnen. Eldo Reinds zal als assistent-trainer aan het team verbonden blijven.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox