Nieuwe ATB-tocht WielerverenigingLonneker

  Sport

Lonneker - Wielervereniging Lonneker verzorgt op zondag 21 januari een geheel nieuwe MTB-toertocht.

Molen
Deze tocht, genaamd de Wintertocht, start bij Café Sprakel aan het Dorpsplein en gaat richting de UT, alwaar de splitsing van de route is. De 35 km gaat via Hof Espelo en het vliegveld naar de pauzeplek op de Lonnekerberg. De 50 km gaat langs het Kristalbad richting Hengelo en via het Lonnekermeer over het vliegveld naar de pauzeplek op de Lonnekerberg. Vervolgens gaan beide routes verder richting Het Haagse Bos richting een tweede splitsing. Beide routes ontmoeten elkaar weer onder de Lonnekermolen, en vandaar gaat het weer richting Café Sprakel.

Ten Tusscher
Fietsenwinkel Ten Tusscher is aanwezig voor kleine reparaties en toont enkele van de nieuwste mountainbikes. Het dragen van een valhelm is verplicht. Na afloop is er een gratis kop erwtensoep van Café Sprakel. Het inschrijfgeld is conform de NTFU-normen.


Voor kinderen tot 16 jaar en voor leden van de Wielervereniging Lonneker is de deelname gratis. Starten kan van 8.30 tot 10.00 uur. Bij de finish is er de mogelijkheid fietsen af te spuiten en te douchen.

Meer berichten
Shopbox