Logo huisaanhuisenschede.nl


Dennis van Beek in zijn tijd als speler van de Enschede Broncos.
Dennis van Beek in zijn tijd als speler van de Enschede Broncos.

Dennis van Beek nieuwe coach Enschede Broncos

  Sport

ENSCHEDE – Enschede Broncos heeft Dennis van Beek aangesteld als nieuwe hoofdcoach. Van Beek heeft een geschiedenis als speler en als positiecoach bij Overijssels enige American Footballclub en krijgt nu van het bestuur het vertrouwen om de boel op het veld te gaan leiden.

De 35-jarige voormalige lineman is geen onbekende op de velden. Na twaalf jaar gespeeld te hebben voor de Enschede Broncos en de Osnabrück Tigers, is hij drie jaar geleden in Enschede aan de slag gegaan als coach van de aanvalslinie. Nu gaat Van Beek als hoofdcoach aan het werk.

Over zijn aspiraties is de Enschedeër duidelijk: "Ik wil kampioen worden met deze club. Verder wil ik de hechtheid in het team terugbrengen. Iets wat lastig kan zijn, gezien de vele wisselingen in de spelersgroep." Van Beek behoudt een groot deel van de huidige staf en vult deze op enkele posities aan met oude bekenden, die terugkeren bij de club.

Vanaf 21 augustus starten de trainingen weer op het Wethouder Horstmansportpark. Hierbij zijn ook mensen welkom die weleens mee willen spelen. Interesse? Kom langs op één van de trainingen op de maandag- of woensdagavond vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie: www.enschede-broncos.nl of stuur een mail naar bestuur@enschede-broncos.nl.

3 reacties
Meer berichten