'Meer tijd voor regelen automatische incasso Regiotaxi'

  Politiek

Enschede - Gebruikers van de Regiotaxi Brookhuis hebben de afgelopen dagen een brief ontvangen met het verzoek om een machtigingsformulier in te vullen vóór vrijdag 1 december.

De brief van Brookhuis is ongeveer twee weken geleden opgesteld met daarin de datum van 1 december 2017 als moment waarop de automatische incasso ondertekend en teruggestuurd moet zijn. De brief zou diezelfde week nog verstuurd worden, maar het versturen is vertraagd, waardoor de brief in Enschede helaas deels op zaterdag 25 november en deels pas op dinsdag 28 november bezorgd is.

De gemeente vindt het naar eigen zeggen 'heel vervelend dat gebruikers van de Regiotaxi door deze brief bezorgd zijn'. "Die zorgen zijn onnodig. Samen met Brookhuis is afgesproken dat de retourtermijn voor het terugsturen van de ingevulde machtiging wordt verlengd tot in elk geval 1 januari en dat reizigers in de maand december gewoon gebruik kunnen maken van de Regiotaxi", aldus een woordvoerder.

Wethouder Jurgen van Houdt: "We betreuren de gang van zaken, maar zijn blij dat de pashouders gewoon gebruik kunnen blijven maken van de Regiotaxi."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox