Peet Bijen, Calvin Verdonk en Wout Brama met de kinderen in het Enschedese ziekenhuis. Foto: FC Twente.
Peet Bijen, Calvin Verdonk en Wout Brama met de kinderen in het Enschedese ziekenhuis. Foto: FC Twente. (Foto: FC Twente)

Spelers FC Twente brengen bezoek aan kinderafdeling MST

  Ingezonden

Wout Brama, Calvin Verdonk en Peet Bijen van FC Twente hebben maandag 11 november een bezoek gebracht aan de kinderafdeling van het Medisch Spectrum Twente (MST).

Enschede - Evenals afgelopen jaren was er een speciaal programma in het Enschedese ziekenhuis voor de kinderen en spelers. Al met al was het een leuke FC Twente-middag met verrassingen voor de kinderen, die even alle zorgen konden vergeten.

Vragen stellen
De spelers werden ontvangen in de speelkamer op de kinderafdeling en tijdens een kringgesprek konden de jonge supporters alle vragen stellen. Hierna werden ook de nodige foto's, selfies en handtekeningen gescoord. Dit jaar was ook Rossie, de Kidsclub-mascotte, van de partij. Kidsclub had een mooi cadeautje bij zich voor alle jonge supporters in het MST: een echte FC Twente-pyjama. Ook kregen de kinderen een voetbal.

Op eigen kamer
De spelers brachten aansluitend een bezoek aan de kinderen die niet naar de speelkamer op de kinderafdeling konden komen. Voor hen was er een speciale ontmoeting op hun eigen kamer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden