Voor de vogelshow op 17 november zijn maar liefst 400 vogels ingeschreven. (Eigen foto)
Voor de vogelshow op 17 november zijn maar liefst 400 vogels ingeschreven. (Eigen foto) (Foto: Vogelvereniging De Oostvogel Lonneker)

Vogelvereniging houdt vogelshow in Dorpshuis Lonneker

  Ingezonden

Vogelvereniging De Oostvogel houdt op zondag 17 november in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 98 in Lonneker de vogelshow 2019.

Lonneker - De Oostvogel-leden hebben bijna 400 vogels ingeschreven en dat zijn kanaries, zowel zang als postuur, tropische vogels en diverse soorten parkieten. "Het is een lust voor het oog om te zien", aldus een woordvoerder. "Onder de inzenders bevinden zich kwekers die zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven staan en al vele prijzen hebben gewonnen. Hierdoor is de kwaliteit van de ingezonden vogels hoog."

Tijdens de tentoonstelling zullen er diverse ervaren kwekers en keurmeesters aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over de tentoongestelde vogels wat zeker voor de vogelliefhebbers of beginnende kwekers interessant kan zijn. Daarnaast is er een verkoopklasse aanwezig. Geïnteresseerde vogelliefhebbers zijn van harte welkom.

De zaal is op deze zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden