Het orkest brengt bij het concert op 16 november diverse soundtracks van de James Bond-films ten gehore. Eigen foto.
Het orkest brengt bij het concert op 16 november diverse soundtracks van de James Bond-films ten gehore. Eigen foto. (Foto: Gerhard Oostingh / KEBH)

KEBH maakt het Bond bij concert in Museumfabriek

  Ingezonden

Enschede - De Koninklijke Enschede Burgerharmonie (KEBH) houdt op zaterdag 16 november 'KEBH goed Bond' bij de Museumfabriek. Deze avond staat bijna volledig in het teken van James Bond-films.

De KEBH gaat van 1962 naar het heden langs 26 films met soundtracks van From Russia with Love, Goldeneye en Skyfall. Ook brengen zij muziek uit andere films ten gehore, waaronder The Incredibles en Kingsmen.

Het grootorkest staat onder leiding van Kimmy Reef en wordt aangevuld met een gitarist en pianist. Ook zangtalenten Bo Moelker en Merel Moelker werken mee aan het concert. De KEBH heet belangstellenden op 16 november van harte welkom bij de Museumfabriek aan Het Rozendaal 11. De zaal opent om 19.30 uur, waarna een welkomstdrankje genuttigd kan worden, Het concert begint om 20.00 uur.

Entree
Entreekaarten kosten 12,50 euro kunnen gereserveerd en gekocht worden via de website van KEBH. Dit is inclusief garderobe en een welkomstdrankje. Aan de deur liggen de kaarten dan voor bezoekers klaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden