<p>De kinderen Sjaan, Annie, Jan (hij verbleef elders) en Kees.</p>

De kinderen Sjaan, Annie, Jan (hij verbleef elders) en Kees.

Henny Peijnenburg is op zoek naar vader Kees

  Ingezonden

Henny Peijnenburg is op zoek naar mensen, die personen op foto’s hieronder herkennen uit de periode maart-december 1945. Zij verbleven zij in deze periode tijdelijk als evacuees/vluchtelingen in de Provincie Overijssel. Hoogst waarschijnlijk zijn grootmoeder en de kinderen ondergebracht op een boerderij.

‘’Eén van de kinderen op de foto is mijn inmiddels overleden vader Kees. Ik heb in 2003 een boek over zijn jeugd geschreven, maar kon maar geen informatie vinden over die 9 maanden uit zijn leven. Ik heb het adres (de boerderij) in de provincie Overijssel, waar grootmoeder en de kinderen waren ondergebracht, niet kunnen vinden. Ik kon het niet loslaten en ben dit jaar opnieuw gaan zoeken en graven naar het antwoord. 

Ik ben op zoek naar mensen, die personen op foto’s hieronder herkennen uit de periode maart-december 1945. Zij verbleven zij in deze periode tijdelijk als evacuees/vluchtelingen in de provincie Overijssel. Hoogst waarschijnlijk zijn grootmoeder en de kinderen ondergebracht op een boerderij. Het is een allerlaatste poging om dit stukje alsnog duidelijk te krijgen.

Kunt u mij helpen, dan mag dat rechtstreeks naar mij: hennypeijnenburg@home.nl of 0611321663. Wilt u liever anoniem iets kwijt dan kan dat per post: Concordialaan 21, 5223 ZL ‘s-Hertogenbosch. Ik ben u dankbaar voor elke (kleine informatie!’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden