Logo huisaanhuisenschede.nl


Theatervoorstelling over sterven, de dood en daarna

  Human Interest

Sinds Marleen Bode zich kan heugen, is zij gefascineerd door de dood en het stervensproces. Ze heeft zich hierin verdiept door er veel over te lezen, maar ook door het bijwonen van workshops en lezingen over dit onderwerp. Vrijdag 27 oktober geeft ze een theatervoorstelling over dit onderwerp in Concordia.

Enschede - Bode volgde cursussen over stervensbegeleiding en rouw en werd vrijwilliger voor de Stichting Leendert Vriel in het hospice. Aan het einde van een bijzondere zoektocht heeft ze haar diploma behaald tot uitvaartbegeleider en daarin heeft ze inmiddels haar eigen bedrijf: Marleen Bode persoonlijke ceremonie.

Het Laatste Woord

In de solovoorstelling 'Het Laatste Woord – over sterven, de dood en daarna' deelt Marleen ervaringen en haar kijk op de dood op een heldere, soms confronterende, maar ook humoristische wijze. Haar wens is om met deze voorstelling licht te werpen op de duistere kant van de dood.

Wanneer en waar
Vrijdag 27 oktober om 20.30 uur in theaterzaal Concordia aan de Oude Markt 15 in Enschede. Kaarten kosten 12,50 euro via www.concordia.nl of via de kassa of via 053 – 4300 999. Op vrijdag 15 december geeft ze de voorstelling in Hengelo, in theater KamaK aan het Esrein 15. Kaarten hiervoor via tel. 074-2569779.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox