Logo huisaanhuisenschede.nl


Het geld dat de honderden bezoekers bijeen brachten komt ten goede aan een nieuw speeltoestel voor op het schoolplein
Het geld dat de honderden bezoekers bijeen brachten komt ten goede aan een nieuw speeltoestel voor op het schoolplein

Leerlingen 'Alfonsus' zamelen veel geld in voor speeltoestel

  Human Interest

Op de Alfonsusschool op het Hogeland werd vrijdag 29 september voor de eerste keer Het Alfonsus Festival gehouden. Een festival waarbij 'aangenaam' en 'nuttig' hand in gingen.

Enschede - Ieder schooljaar start de Alfonsusschool met de Gouden Weken. In deze weken staat een goede samenwerking, sfeer en het welbevinden van elk kind in de groep centraal. Het Alfonsus Festival was dit jaar de spectaculaire afsluiting van deze Gouden Weken. Leerlingen, ouders, verzorgers, opa's en oma's waren welkom. Mede door het prachtige weer was de opkomst overweldigend.

Op het schoolplein was van alles te doen. Iedere klas verkocht zelfgemaakte werkjes, er waren spetterende optredens, met als hoogtepunt de speciaal voor het festival opgerichte Alfonsus Showband. Er was een loterij met prachtige prijzen, een spellencircuit, er waren heerlijke hapjes en drankjes en aanwezigen namen deel aan sportieve workshops.

Opbrengst

Het geld dat de bezoekers bijeen brachten ('een paar duizend euro') komt ten goede aan de school: het speeltoestel op het schoolplein (openbaar voor de hele buurt) is nodig aan vervanging toe.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox