Juf Gerda Gollenbeek neemt afscheid van de Wethouder Van der Heidenschool.
Juf Gerda Gollenbeek neemt afscheid van de Wethouder Van der Heidenschool.

Juf Gerda neemt afscheid van Van der Heidenschool

  Human Interest

Juf Gerda Gollenbeek (65) neemt na dit schooljaar afscheid van de Wethouder Van der Heidenschool én het onderwijs. Ze heeft ruim 20 jaar gewerkt voor diverse scholen van scholenstichting Katholiek Onderwijs Enschede (KOE), waarvan ruim 17 jaar op de school aan de Ravenhorsthoek.

Enschede - Menig kleuter is in de groep van juf Gerda aan zijn of haar schoolperiode begonnen.

Receptie

Op vrijdag 14 juli neemt Gerda afscheid van de kinderen van school. Er is een feestprogramma in de ochtend met onder meer een vossenjacht, met daarna een lunch voor alle kinderen. 's Middags is er op school een afscheidsreceptie van 13.30 tot 15.00 uur voor iedereen die Gerda kent. Iedereen is welkom om afscheid van haar te nemen.

Kwebbeltje

Schooldirecteur Ingrid ten Dam: "Gerda begon haar loopbaan als juf op 1 augustus 1971 op kleuterschool 'Kwebbeltje' in Enschede. Daar heeft ze vier jaar als kleuterjuf gestaan. Na een verhuizing naar Deventer kwam ze vanaf 1980 weer geregeld invallen op diverse KOE-scholen tot ze na veel invalbeurten met tijdelijke contracten op 1 augustus 2000 een vaste aanstelling kreeg aan de Wethouder Van der Heijdenschool."

Collega's

Op vrijdag 21 juli nemen de collega's afscheid van Gerda.

Meer berichten