Logo huisaanhuisenschede.nl


Erik Manden en Christiaan Kooman: "Het was weer genieten. Een zonovergoten middag, spannende wedstrijden en veel blijde kindergezichten. Wat wil je nog meer?"
Erik Manden en Christiaan Kooman: "Het was weer genieten. Een zonovergoten middag, spannende wedstrijden en veel blijde kindergezichten. Wat wil je nog meer?"

Schoolhockey: blije en minder blije gezichten bij EHV

  Human Interest

De tweede editie van het Enschedese schoolhockeytoernooi op woensdag 14 juni is mede door het prachtige weer een groot succes geworden. Winnaar van het toernooi waren CBS Drakensteyn in de categorie groep 7/8 en ESV in de categorie 5/6.

ENSCHEDE - Het schoolhockeytoernooi werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, wederom op de velden van EHV aan de Geessinkweg.

De organisatie was in handen van Sportaal, hockeyclub EHV en studenten van het ROC Twente. Aan het toernooi deden dit jaar 26 teams mee. Zes teams meer dan vorig jaar.

Dit jaar konden, naast de leerlingen van groep 5/6, ook leerlingen van groep 7/8 meedoen. Een schot in de roos bleek. In deze laatste categorie versloeg CBS Drakensteyn in een spannende finale ESV. In groep 5/6 prolongeerde ESV zijn titel van vorig jaar. In de finale werd afgerekend met De Triangel.

EHV-coryfeeën Nico Remkes en Wil Dielis, voormalig Enschedees sportman van het jaar, reikten de prijzen uit aan de jeugdige winnaars.

Namens de organisatie keken Erik Manden en Christiaan Kooman van EHV terug op een geslaagde dag.

"Het was weer genieten. Een zonovergoten middag, spannende wedstrijden en veel blijde kindergezichten. Wat wil je nog meer?"

Iemand die met een iets minder blij gezicht het park verliet, was de coach van de Boekelose Marcellinusschool Stephan Zoetman: "Ik had onze directeur de eerste prijs beloofd, maar dat is helaas niet gelukt. Maar ik ben wel trots op mijn team. Ze hebben het super goed gedaan!"

reageer als eerste
Meer berichten