Logo huisaanhuisenschede.nl


Dominique van Doorn, Artemis Shalchizadeh en winnares Demi Moss (vlnr) na afloop van de uitreiking.
Dominique van Doorn, Artemis Shalchizadeh en winnares Demi Moss (vlnr) na afloop van de uitreiking.

MBO Uitblinker Demi laat Enschedese genomineerden hielen zien

  Human Interest

De 19-jarige Demi Moss uit Hengelo en studente aan de opleiding Middenkaderfunctionaris infra is uitgeroepen tot MBO Uitblinker van ROC van Twente. Door haar authenticiteit en een duidelijke boodschap wist ze de jury te overtuigen van het feit dat zij een goede ambassadeur van het MBO is. De twee Enschedese kandidaten werden tweede en derde.

TWENTE - Demi is altijd vrolijk en weet haar klasgenoten, docenten en haar collega's tijdens haar stage bij Roelofs in Den Ham te motiveren. En ze is uitzonderlijk goed in haar werk. Op haar stage en op school laat zij zien dat ze helemaal geschikt is als werkvoorbereider binnen de infra. Demi was actief betrokken bij een project over duurzaam hergebruik van materialen, haar ideeën zijn vervolgens ook uitgevoerd. Meedenken, actief betrokken zijn op de werkvloer en doorpakken, dat gaat Demi bijzonder goed af. Ze wil nog veel meer kennis opdoen over het vakgebied en daarom start ze met de HBO-opleiding Civiele Techniek.

Andere kanshebbers voor de titel waren Artemis Shalchizadeh (19, studente Verzorgende IG). Zij woont in Glanerbrug en loopt stage bij Liberein, locatie Ariënshuis in Glanerbrug. Artemis was genomineerd omdat zij goed meedenkt en met mensen om kan gaan en wordt gezien als een volwaardige collega. Dominique van Doorn (24, student Ondernemer detailhandel) woont in Enschede en loopt stage bij Jumbo de Jong in Losser.

reageer als eerste
Meer berichten