Lennard samen met fitnessinstructeur Ramon, Niek Tunderman en assistent-clubmanager Samanthika.
Lennard samen met fitnessinstructeur Ramon, Niek Tunderman en assistent-clubmanager Samanthika.

Sporten voor het leven van Lennard en vele anderen

  Human Interest

Enschede - Bij Trifora Sports & Health Club gaan op zondag 19 maart 'alle remmen los'. Zo verwoordt clubmanager Niek Tunderman het in elk geval. Leden en niet-leden kunnen er van 10 tot 14 uur komen sporten voor een bijzonder goed doel.

De volledige opbrengst van deze sportdag gaat naar de stichting Villa Joep, die zich inzet voor kinderen met neuroblastoom, en hun familie.

In Enschede lijdt de zesjarige Lennard Luth aan deze ernstige vorm van jeugdkanker. De jongen speelt de hoofdrol in een filmpje dat eind vorig jaar werd opgenomen bij Trifora aan de Kotkampweg. "We hebben al eens eerder meegedaan aan een grootschalige inzamelingsactie van de landelijke Vereniging Exclusieve Sportscholen (VES) voor Villa Joep. Toen was het alleen maar spinning, dit keer pakken we veel groter uit. Dat komt vooral omdat we vorig jaar zelf kennismaakten met Lennard. De VES vroeg of bij ons het filmpje met Lennard opgenomen kon worden. Dat bezoek greep ons zo aan, dat we besloten het niet bij spinning te houden dit keer."

Het filmpje, dat de actie bij alle honderd bij de VES aangesloten centra moet promoten, staat op YouTube. Kijk voor het aanbod aan workshops op 19 maart op:

www.trifora.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden