De eerste wandeling eerder dit jaar was een groot succes.
De eerste wandeling eerder dit jaar was een groot succes.

Wijkwandeling Hogeland gaat wegens succes op herhaling

  Historie

Enschede - De Binnensingel Zuid – Oost Enschede houdt zaterdag 14 oktober voor de tweede keer een wijkwandeling in de wijken Getfert/Perik en Hogeland Noord. De vorige wandeling in het voorjaar was een groot succes. Voor degene die toen niet mee hebben gelopen is deze 'herfstwandeling' een mooie gelegenheid. Hopelijk lopen er nu ook weer veel belangstellenden mee.

Tijdens de wandeling wordt er gesproken over de ontstaansgeschiedenis van de wijken en de straatnamen, staan we stil bij bekende personen die in de wijken hebben gewoond en bekijken markante oude en nieuwe gebouwen. Van sommige gebouwen gaan de deuren open, die anders gesloten blijven. Het is dus zeker de moeite waard om aan deze wandeling deel te nemen.

Iedereen is welkom vanaf 10.30 uur in speeltuin 't Hoogeland aan de Molukkenstraat 90 waar de koffie klaar staat. De start van de wandeling is om 11.00 uur en duurt ongeveer 2 uren en de afstand is rond de 5 kilometer.

Belangstellenden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar aanmelden@bszo.nl of via de website van 'Binnensingel Zuid-Oost' www.bszo.nl/aanmelden

Meer berichten