Voor Romée van basisschool Bomans was de ochtend extra feestelijk. Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met 278 stemmen.
Voor Romée van basisschool Bomans was de ochtend extra feestelijk. Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met 278 stemmen. (Foto: Jacintha Blom)

Sjors Sportief gaat nu ook op de culturele toer

  Cultuur

Enschede - Alle leerlingen van het basisonderwijs uit de gemeente Enschede kunnen zich vanaf nu via www.sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere sport- en of cultuurkennismakingscursussen. De eerste boekjes met het aanbod werden maandag uitgereikt. Op de voorkant prijkt een tekening van Romée van basisschool Bomans.

Maandag 7 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van 91 sport- en cultuurorganisaties van gemeente Enschede. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten of - vanaf dit seizoen - culturele activiteiten binnen de gemeente. Dit gebeurt door middel van zogeheten kennismakingscursussen.

Voor Romée van basisschool Bomans was de ochtend extra feestelijk. Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met 278 stemmen. Uit handen van wethouder Niels van den Berg kreeg zij het eerste Sjorsboekje met haar tekening op de voorkant en uit handen van iemand van Menzis ontving ze haar prijs, een middag gratis komen zwemmen bij Aquadrome met haar hele klas.

Sjors Sportief & Creatief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport en cultuur. Info: http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden