Winkelcentrum Boswinkel en omgeving worden omgetoverd tot een feestplein met braderie, zang, muziek en andere vormen van creativiteit.
Winkelcentrum Boswinkel en omgeving worden omgetoverd tot een feestplein met braderie, zang, muziek en andere vormen van creativiteit. (Foto: Hilda Booy)

Boswinkel Boulevard viert vijfde verjaardag op 5 oktober

  Cultuur

Enschede - Boswinkel Boulevard is een spetterend wijkfeest georganiseerd voor en door bewoners en de wijkondernemers in samenwerking met de gemeente Enschede. Op 5 oktober wordt de vijfde editie gehouden.

Winkelcentrum Boswinkel en omgeving worden omgetoverd tot een feestplein met braderie, zang, muziek en andere vormen van creativiteit, op een catwalk worden modeshows gehouden, er kan lekker gegeten en gedronken worden, er staat een green screen voor grappige fotoshoots, er is een buikdans- en breakdancedemonstratie en brandweer en FC Twente Kidsclub laten zich zien. Van 10.00 tot 16.00 uur zal het genieten zijn voor jong en oud, iedereen is welkom.

Zelf een kraam huren op de Boswinkel Boulevard? Je kunt je nog tot en met 2 oktober aanmelden bij Profile Broeksema aan de Wethouder Gerbertstraat 4. Daar liggen de inschrijfformulieren. Een kraam huren kost 25 euro, inclusief 10 euro borg. De borg ontvang je terug als je alles weer netjes achterlaat en geen spullen laat liggen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden